Informare conditii meteo nefavorabile - Electrica

Informare conditii meteo nefavorabile Prahova - Electrica

Informare conditii meteo nefavorabile - Electrica

Ca urmare a condițiilor meteorologice extreme din ziua de 27.01.2023 (cod portocaliu de ninsoare și viscol, vânt în rafale care a rupt vegetația și a aruncat-o peste liniile electrice), în rețeaua de distribuție a energiei electrice a municipiului Sinaia au aparut mai multe defecțiuni. 

Echipele de intervenție ale Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) au fost mobilizate imediat, iar în aproximativ 30 de minute a fost restabilită alimentarea cu energie electrică a peste 80% dintre consumatorii afectați. Restul consumatorilor au fost realimentați în etape succesive, pe măsură ce au fost identificate și remediate defecțiunile.


Personalul operativ al DEER acționează neîntrerupt pentru limitarea efectelor produse de condițiile meteo și pentru realimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor.


La ora 21:00, a fost restabilită alimentarea cu energie electrică în majoritatea zonelor afectate, echipele DEER acționând în continuare pentru realimentarea consumatorilor afectati, în localitățile: Căldărușanca, Gl. Sărat, Bentu, Gălbinași, Mânzu, Văcăreasca, Cârligu Mare, Pitulicea, Dulbanu, Amaru (judetul Buzău); Cabanele Zănoaga, Dichiu și Bolboci, Hotel Peștera, Complex Padina, Salvamont Zănoaga, Telecabina Peștera, UAT Moroieni (județul Dâmbovița); Comarnic, Buștenari, Telega, Pietriceaua, Sotrile, Udriște, Valea Doftanei (județul Prahova).


Distribuție Energie Electrică Romania a mobilizat peste 30 echipe de intervenție în județele Prahova, Buzău, Dâmbovița și Vrancea, însă, în multe situații, intervențiile sunt îngreunate de accesul extrem de dificil și de ninsoarea viscolită, precum și de copacii căzuti peste stâlpii și liniile electrice.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare. 

Informații actualizate privind situația rețelelor afectate de condițiile meteo din data de 27.01.2023 găsiți aici: https://www.distributie-energie.ro/media/anunturi-comunicate-noutati/

Serviciul Comunicare, PR & CSR _27.01.2023