Incendiu violent la un cort de evenimente din Târgșoru Vechi – FOTO

Pompierii militari au fost solicitați, marți dimineață, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un cort de evenimente din sat Strejnicu, comuna Târgșoru Vechi. Focul se manifestă generalizat, pe o suprafață de 500 mp, potrivit ISU Prahova. Imagini la finalul textului. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că, în satul […] Articolul Incendiu violent la un cort de evenimente din Târgșoru Vechi – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Incendiu violent la un cort de evenimente din Târgșoru Vechi – FOTO

Pompierii militari au fost solicitați, marți dimineață, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un cort de evenimente din sat Strejnicu, comuna Târgșoru Vechi. Focul se manifestă generalizat, pe o suprafață de 500 mp, potrivit ISU Prahova. Imagini la finalul textului.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că, în satul Strejnicu, comuna Târgșoru Vechi a izbucnit un incendiu care a cuprins un cort de evenimente.

La fața locului, potrivit ISU Prahova, au fost mobilizate 5 mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță.

Potrivit primelor date, incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de 500 mp.

Un cititor ne-a trimis mai multe imagini surprinse cu incendiul, care potrivit ISU Prahova, a fost localizat.

Articolul Incendiu violent la un cort de evenimente din Târgșoru Vechi – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.