Incendiu violent în Ploiești. Două case și o anexă au fost cuprinse de flăcări

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, sâmbătă noapte, după ce două locuințe și o anexă gospodărească au fost cuprinse de flăcări pe strada Tudor Aman din Ploiești. Incendiul, potrivit ISU Prahova, se manifestă violent la două locuințe și la o anexa gospodărească pe o suprafață de 360 mp. O femeie în vârstă de 52 […] Articolul Incendiu violent în Ploiești. Două case și o anexă au fost cuprinse de flăcări apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Incendiu violent în Ploiești. Două case și o anexă au fost cuprinse de flăcări

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, sâmbătă noapte, după ce două locuințe și o anexă gospodărească au fost cuprinse de flăcări pe strada Tudor Aman din Ploiești.

Incendiul, potrivit ISU Prahova, se manifestă violent la două locuințe și la o anexa gospodărească pe o suprafață de 360 mp.

O femeie în vârstă de 52 de ani prezintă arsuri superficiale la nivelul feței. Victima, potrivit ISU Prahova, este asistată medical la locul intervenției.

La fața locului au fost mobilizate șase echipaje de stingere și unul de prim ajutor.

Foto cu caracter ilustrativ.

Articolul Incendiu violent în Ploiești. Două case și o anexă au fost cuprinse de flăcări apare prima dată în Observatorul Prahovean.