Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, provocat de un pacient. Trei cadre medicale au fost rănite, după ce au sărit de la etajul 1

Un incendiu a izbucnit luni seară, în clădirea Clinicii de Psihiatrie din Craiova. Din primele informații oferite de pompierii doljeni, nici un pacient nu a fost rănit, însă trei medici au suferit fracturi după ce au sărit, din panică, pe geam, de la etajul 1, informează publicația locală Gazeta de Sud. Incendiul a fost provocat […]

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, provocat de un pacient. Trei cadre medicale au fost rănite, după ce au sărit de la etajul 1

Un incendiu a izbucnit luni seară, în clădirea Clinicii de Psihiatrie din Craiova. Din primele informații oferite de pompierii doljeni, nici un pacient nu a fost rănit, însă trei medici au suferit fracturi după ce au sărit, din panică, pe geam, de la etajul 1, informează publicația locală Gazeta de Sud.


Incendiul a fost provocat de un pacient, care a dat foc lenjeriei din salon, a anunțat ISU Dolj.


18 pacienți 5 cadre medicale au reușit să iasă singure din spital, iar un pacient a fost evacuat de salvatori, au precizat, la rândul lor, reprezentanții IPJ Dolj.


Trei cadre medicale însă au fost transporate la spitalul de urgență din Craiova, după ce au suferit fracturi. Oamenii s-au speriat când au auzit că e incendiu și au sărit pe geam de la etajul 1.


„Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 20 mp și a fost lichidat. În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălțime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital”, a anunțat și centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății.


La fața locului au acționat două subunități de intervenție, cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță.