Incendiu izbucnit la un tablou electric pe casa scării unui bloc din orașul Găești, str. Unirii

Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit la un tablou electric pe casa scării unui bloc din orașul Găești, str. Unirii. Pentru gestionarea situației de urgență acționează Detașamentul Găești cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și Detașamentul Titu cu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi. La locul incendiului pompierii au […] Articolul Incendiu izbucnit la un tablou electric pe casa scării unui bloc din orașul Găești, str. Unirii apare prima dată în DambovitaNews.

Incendiu izbucnit la un tablou electric pe casa scării unui bloc din orașul Găești, str. Unirii

Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit la un tablou electric pe casa scării unui bloc din orașul Găești, str. Unirii.

Pentru gestionarea situației de urgență acționează Detașamentul Găești cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și Detașamentul Titu cu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi.

La locul incendiului pompierii au constatat că acesta se manifestă la un tablou electric la parterul blocului.

În continuare, se acționează pentru  lichidarea incendiului și evacuarea locatarilor.

Până la acest moment au fost evacuate 7 persoane de la etajele inferioare, 2 dintre acestea fiind asistate de catre echipajele medicale prezente la fața locului.

S-a deplasat în sprijin o ambulanță SMURD de la Garda Vișina si este în deplasare o ambulanță SMURD de la Detașamentul Titu.

Se continua evacuarea locatarilor de la etajele superioare.

În urma incendiului au fost asistate de catre echipajele medicale 8 persoane,  dintre care 2 au fost transportate la spital. Totodată,  echipajele de intervenție au evacuat 44 de locatari.

Articolul Incendiu izbucnit la un tablou electric pe casa scării unui bloc din orașul Găești, str. Unirii apare prima dată în DambovitaNews.