Incendiu în cartierul Radu de la Afumați. O mașină a luat foc – VIDEO

Un incendiu a izbucnit în această seară, în jurul orelor 20.00, pe o stradă din cartierul ploieștean Radu de la Afumați. Potrivit unor martori, o mașină parcată pe marginea străzii a luat foc după ce câțiva copii s-ar fi jucat în jurul acesteia. Când au văzut că flăcările au cuprins mașina, aceștia ar fi fugit. […] Articolul Incendiu în cartierul Radu de la Afumați. O mașină a luat foc – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Incendiu în cartierul Radu de la Afumați. O mașină a luat foc – VIDEO

Un incendiu a izbucnit în această seară, în jurul orelor 20.00, pe o stradă din cartierul ploieștean Radu de la Afumați.

Potrivit unor martori, o mașină parcată pe marginea străzii a luat foc după ce câțiva copii s-ar fi jucat în jurul acesteia. Când au văzut că flăcările au cuprins mașina, aceștia ar fi fugit.

La scurt timp, întreaga stradă s-a umplut de mulțimea curioasă.

Imaginile ne-au fost transmise de cititorii Observatorulph.ro. Vom reveni cu detalii pe măsură ce autoritățile vor furniza date în acest caz.

Articolul Incendiu în cartierul Radu de la Afumați. O mașină a luat foc – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.