Incendii izbucnite la două autoturisme în comuna Ludești și în orașul Pucioasa

În această dimineață am fost solicitați să intervenim pentru stingerea a două incendii izbucnite la două autoturisme, în comuna Ludești, sat Potocelul, respectiv în orașul Pucioasa, str. Luceafărului. La primul eveniment pentru gestionarea situației de urgență au acționat pompierii de la Detașamemtul Găesti cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, iar la cel […] Articolul Incendii izbucnite la două autoturisme în comuna Ludești și în orașul Pucioasa apare prima dată în DambovitaNews.

Incendii izbucnite la două autoturisme în comuna Ludești și în orașul Pucioasa

În această dimineață am fost solicitați să intervenim pentru stingerea a două incendii izbucnite la două autoturisme, în comuna Ludești, sat Potocelul, respectiv în orașul Pucioasa, str. Luceafărului.

La primul eveniment pentru gestionarea situației de urgență au acționat pompierii de la Detașamemtul Găesti cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, iar la cel de al doilea eveniment au acționat Detașamentul Pucioasa cu două autospeciale de stingere și Garda Fieni cu o ambulanță SMURD.

În ambele cazuri incendiul s-a manifestat generalizat la autoturisme, fiind lichidate în scurt timp de pompieri.

Nu au fost înregistrate victime.

Articolul Incendii izbucnite la două autoturisme în comuna Ludești și în orașul Pucioasa apare prima dată în DambovitaNews.