Încă un șofer prahovean care ar fi putut provoca o tragedie. La 25 de ani, aproape în comă alcoolică la volan

Un șofer în vârstă de 25 de ani a fost depistat de polițiști aproape în comă alcoolică. Bărbatul a fost tras pe dreapta, în localitatea Vâlcănești, iar aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,89 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni l-au oprit pe tânăr pentru control pe […] Articolul Încă un șofer prahovean care ar fi putut provoca o tragedie. La 25 de ani, aproape în comă alcoolică la volan apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Încă un șofer prahovean care ar fi putut provoca o tragedie. La 25 de ani, aproape în comă alcoolică la volan

Un șofer în vârstă de 25 de ani a fost depistat de polițiști aproape în comă alcoolică. Bărbatul a fost tras pe dreapta, în localitatea Vâlcănești, iar aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,89 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni l-au oprit pe tânăr pentru control pe DJ218. Deoarece emana halenă alcoolică a fost testat imediat, iar rezultatul a arătat o alcoolemie record. Bărbatul, de fel din Scorțeni, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

foto cu caracter ilustrativ

Articolul Încă un șofer prahovean care ar fi putut provoca o tragedie. La 25 de ani, aproape în comă alcoolică la volan apare prima dată în Observatorul Prahovean.