Încă un bărbat, victimă în accidentul produs de Paște pe DN1A, la Teișani, a murit. Un alt tânăr este în comă la ATI

Accidentul de pe DN1A, de la Teișani, care s-a produs în ziua de Paște, soldat inițial cu decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani, a mai făcut o victimă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, pasager în autoturism, care a murit, marți, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Un […] Articolul Încă un bărbat, victimă în accidentul produs de Paște pe DN1A, la Teișani, a murit. Un alt tânăr este în comă la ATI apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Încă un bărbat, victimă în accidentul produs de Paște pe DN1A, la Teișani, a murit. Un alt tânăr este în comă la ATI

Accidentul de pe DN1A, de la Teișani, care s-a produs în ziua de Paște, soldat inițial cu decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani, a mai făcut o victimă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, pasager în autoturism, care a murit, marți, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Un alt tânăr, în vârstă de 30 de ani, este în continuare în comă, la Secția ATI. Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Accidentul rutier s-a produs chiar în ziua de Paște, după ce un conducător în vârstă de 22 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

La scurt timp, medicii ajunși la fața locului au constatat decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani, pasager în autoturism.

Citește și: Tragedie în ziua de Paște, pe DN1A, în Prahova. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața într-un accident produs de un altul de 22 de ani

Trei persoane, inclusiv conducătorul auto, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Starea victimelor accidentului produs de Paște, pe DN 1A, la Teișani. Un tânăr a murit

Marți, 4 mai, o a doua victimă din accident, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Cea de a treia victimă, un tânăr în vârstă de 30 de ani, este în continuare în comă, la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, potrivit dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Conducătorul auto prezenta, imediat după accident, potrivit SAJ Prahova, un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic și un traumatism la femur.

Citește și: Acul vitezometrului BMW-ului din accidentul mortal de pe DN 1A, din Teișani, s-a blocat la 150 km/oră – FOTO

Potrivit IPJ Prahova în cauză se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Imagini de la accidentul mortal produs de Paște, pe DN 1A, la Teișani. Un tânăr a murit și alți trei au ajuns la spital în stare gravă

Articolul Încă un bărbat, victimă în accidentul produs de Paște pe DN1A, la Teișani, a murit. Un alt tânăr este în comă la ATI apare prima dată în Observatorul Prahovean.