Încă patru brașoveni au murit din cauza complicațiilor produse de COVID/ Bilanțul ajunge la 1.404 decese în județ

Încă patru brașoveni au fost răpuși în ultimele 24 de ore de complicațiile produse de COVID, anunță Instituția Prefectului Brașov, bilanțul deceselor cauzate de noul coronavirus urcând la 1.404 la Brașov. În spitalele brașovene, sunt internate 467 de persoane cu COVID, dintre care 50 în stare gravă, în secțiile de terapie intensivă. De la începutul [...] Articolul Încă patru brașoveni au murit din cauza complicațiilor produse de COVID/ Bilanțul ajunge la 1.404 decese în județ apare prima dată în Biz Brasov.

Încă patru brașoveni au murit din cauza complicațiilor produse de COVID/ Bilanțul ajunge la 1.404 decese în județ

Încă patru brașoveni au fost răpuși în ultimele 24 de ore de complicațiile produse de COVID, anunță Instituția Prefectului Brașov, bilanțul deceselor cauzate de noul coronavirus urcând la 1.404 la Brașov. În spitalele brașovene, sunt internate 467 de persoane cu COVID, dintre care 50 în stare gravă, în secțiile de terapie intensivă. De la începutul [...]

Articolul Încă patru brașoveni au murit din cauza complicațiilor produse de COVID/ Bilanțul ajunge la 1.404 decese în județ apare prima dată în Biz Brasov.