Încă o investiție cu finanțare europeană în faza de execuție

„A fost emis ordinul de începere a lucrărilor având ca obiect reabilitarea clădirii (astăzi dezafectată) care se află pe strada Petru Cercel, în zona intersecției cu bulevardul I.C.Brătianu! Astfel, imobilul în discuție, va fi introdus în sistemul de asistență socială prin „Amenajarea unui centru social integrat pentru persoane vârstnice si a unei cantine de ajutor […] Articolul Încă o investiție cu finanțare europeană în faza de execuție apare prima dată în DambovitaNews.

Încă o investiție cu finanțare europeană în faza de execuție
„A fost emis ordinul de începere a lucrărilor având ca obiect reabilitarea clădirii (astăzi dezafectată) care se află pe strada Petru Cercel, în zona intersecției cu bulevardul I.C.Brătianu!
Astfel, imobilul în discuție, va fi introdus în sistemul de asistență socială prin „Amenajarea unui centru social integrat pentru persoane vârstnice si a unei cantine de ajutor social”.
Valoarea investiției este de peste 4.000.000 lei, iar cea mai mare parte a finanțării este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, în cadrul Axei Prioritare 9 – „Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1. – Dezvoltare Locală sub Responsabilitatea Comunității (DLRC)”.
În acest fel, o clădire acum neutilizată, rămasă în conservare din 2008, va beneficia de o investiție substanțiala și va căpăta o destinație concretă, adaptată necesităților de asistență socială din municipiul Târgoviște!”,a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Articolul Încă o investiție cu finanțare europeană în faza de execuție apare prima dată în DambovitaNews.