În Prahova există un singur bloc de necesitate, care, însă, nu și-a putut atinge scopul pentru care a fost construit

În Prahova există un singur bloc de necesitate în care, teoretic, ar fi trebuit să fie mutați locatarii din imobilele cu risc seismic ridicat. Asta pe perioada lucrărilor de consolidare a respectivelor construcții aflate în pericol de prăbușire. Un astfel de bloc a fost finalizat, în 2016, la Câmpina, și a costat 9,5 milioane de […] Articolul În Prahova există un singur bloc de necesitate, care, însă, nu și-a putut atinge scopul pentru care a fost construit apare prima dată în Observatorul Prahovean.

În Prahova există un singur bloc de necesitate, care, însă, nu și-a putut atinge scopul pentru care a fost construit

În Prahova există un singur bloc de necesitate în care, teoretic, ar fi trebuit să fie mutați locatarii din imobilele cu risc seismic ridicat. Asta pe perioada lucrărilor de consolidare a respectivelor construcții aflate în pericol de prăbușire. Un astfel de bloc a fost finalizat, în 2016, la Câmpina, și a costat 9,5 milioane de […]

Articolul În Prahova există un singur bloc de necesitate, care, însă, nu și-a putut atinge scopul pentru care a fost construit apare prima dată în Observatorul Prahovean.