În anumite comunități, încă există practica eliberării certificatelor de virginitate. Ministrul Gabriela Firea: „Este un barbarism crunt”

Ministrul Familiei, Gabriel Firea, spune că s-a reluat procedura de eliberare a certificatelor de virginitate. Acest procedeu, potrivit spuselor lui Firea, reprezintă „un barbarism crunt și nu trebuie să mai acceptăm ca în România fetițele să fie marfă de schimb, de tranzacționare”. Ministrul Familiei a precizat că a avut întâlniri cu conducerea Institutului de Medicină […] Articolul În anumite comunități, încă există practica eliberării certificatelor de virginitate. Ministrul Gabriela Firea: „Este un barbarism crunt” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

În anumite comunități, încă există practica eliberării certificatelor de virginitate. Ministrul Gabriela Firea: „Este un barbarism crunt”

Ministrul Familiei, Gabriel Firea, spune că s-a reluat procedura de eliberare a certificatelor de virginitate. Acest procedeu, potrivit spuselor lui Firea, reprezintă „un barbarism crunt și nu trebuie să mai acceptăm ca în România fetițele să fie marfă de schimb, de tranzacționare”. Ministrul Familiei a precizat că a avut întâlniri cu conducerea Institutului de Medicină […]

Articolul În anumite comunități, încă există practica eliberării certificatelor de virginitate. Ministrul Gabriela Firea: „Este un barbarism crunt” apare prima dată în Observatorul Prahovean.