In 2020, fiecare a doua tranzactie frauduloasa din domeniul financiar a fost o preluare de cont – Kaspersky

Ponderea incidentelor de preluare a conturilor a crescut cu 20 de puncte procentuale față de 2019. Fiecare a doua tranzactie frauduloasa din domeniul financiar a fost o preluare de cont constata un raport al Kaspersky Fraud Prevention. Conform statisticilor anonimizate ale evenimentelor detectate de Kaspersky Fraud Prevention din ianuarie până în decembrie 2020, ponderea unor […] The post In 2020, fiecare a doua tranzactie frauduloasa din domeniul financiar a fost o preluare de cont – Kaspersky appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

In 2020, fiecare a doua tranzactie frauduloasa din domeniul financiar a fost o preluare de cont – Kaspersky

Ponderea incidentelor de preluare a conturilor a crescut cu 20 de puncte procentuale față de 2019. Fiecare a doua tranzactie frauduloasa din domeniul financiar a fost o preluare de cont constata un raport al Kaspersky Fraud Prevention. Conform statisticilor anonimizate ale evenimentelor detectate de Kaspersky Fraud Prevention din ianuarie până în decembrie 2020, ponderea unor […]

The post In 2020, fiecare a doua tranzactie frauduloasa din domeniul financiar a fost o preluare de cont – Kaspersky appeared first on NOCASH ® de 19 ani.