Impozite reduse la Ploiești cu 40% pentru clădirile firmelor afectate de covid

Consiliul Local Ploiești a aprobat în această seară reducerea cu 40% a impozitelor pe clădiri pentru agenții economici afectați de criza Covid. Inițial, proiectul viza reducerea cu 25% a impozitelor și taxelor pentru clădirile nerezidențiale ale agenților economici afectați de criza Covid. Liberalii au propus un amendament ca reducerea să fie de 40%, în timp […] Articolul Impozite reduse la Ploiești cu 40% pentru clădirile firmelor afectate de covid apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Impozite reduse la Ploiești cu 40% pentru clădirile firmelor afectate de covid

Consiliul Local Ploiești a aprobat în această seară reducerea cu 40% a impozitelor pe clădiri pentru agenții economici afectați de criza Covid.

Inițial, proiectul viza reducerea cu 25% a impozitelor și taxelor pentru clădirile nerezidențiale ale agenților economici afectați de criza Covid.

Liberalii au propus un amendament ca reducerea să fie de 40%, în timp ce aleșii locali de la PSD și Pro Romania au cerut ca reducerea să fie de 50%.

Până la urmă amendamentul PNL a aprobat cu votul consilierilor PNL, PSD, ALDE, USR Plus și de la Partidul Prahova în Acțiune, singurii care nu au fost de acord fiind aleșii de la Pro România.

Articolul Impozite reduse la Ploiești cu 40% pentru clădirile firmelor afectate de covid apare prima dată în Observatorul Prahovean.