Imagini spectaculoase cu pârtia din Azuga. Anunțul Primăriei: „Stațiunea este deschisă, nu este în carantină!”

Primăria Azuga a anunțat, duminică, că stațiunea de pe Valea Prahovei este „deschisă și nu este în carantină”. Primăria Azuga a postat mai multe imagini spectaculoase cu pârtia din stațiunea de pe Valea Prahovei și a făcut un apel ca persoanele să poarte masca și să păstreze distanța, precum și să evite zonele aglomerate. „Stațiunea […] Articolul Imagini spectaculoase cu pârtia din Azuga. Anunțul Primăriei: „Stațiunea este deschisă, nu este în carantină!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Imagini spectaculoase cu pârtia din Azuga. Anunțul Primăriei: „Stațiunea este deschisă, nu este în carantină!”

Primăria Azuga a anunțat, duminică, că stațiunea de pe Valea Prahovei este „deschisă și nu este în carantină”.

Primăria Azuga a postat mai multe imagini spectaculoase cu pârtia din stațiunea de pe Valea Prahovei și a făcut un apel ca persoanele să poarte masca și să păstreze distanța, precum și să evite zonele aglomerate.

„Stațiunea Azuga este deschisă, nu este în carantină! Iar ca să ne putem bucura de noul sezon de iarnă, vă rugăm să purtați mască în interior sau exterior, să păstrați distanța, să evitați spațiile aglomerate și să vă dezinfectați des mâinile. Pentru sănătatea Dumneavoastră și a celor dragi!! Continuăm înzăpezirea și pregătirea pârtiilor!”, este anunțul Primăriei Azuga și echipei Servicii Urbane Stațiune Azuga.

Sursă text/ foto – Facebook – Primăria Azuga

Articolul Imagini spectaculoase cu pârtia din Azuga. Anunțul Primăriei: „Stațiunea este deschisă, nu este în carantină!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.