Imagini rușinoase. Cinci lucruri care fac din Ploiești cel mai urât oraș – FOTO

Mizerie și multă indiferență din partea autorităților. Sunt doar două dintre cauzele care au condus ca Ploieștiul să capete titulatura de „orașul gunoaielor”. Nimeni nu ar fi crezut, în urmă cu câțiva ani, că municipiul cu pretenții de oraș european va ajunge să arate atât de rău. Indiferent că este vorba despre un cartier mărginaș […] Articolul Imagini rușinoase. Cinci lucruri care fac din Ploiești cel mai urât oraș – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Imagini rușinoase. Cinci lucruri care fac din Ploiești cel mai urât oraș – FOTO

Mizerie și multă indiferență din partea autorităților. Sunt doar două dintre cauzele care au condus ca Ploieștiul să capete titulatura de „orașul gunoaielor”. Nimeni nu ar fi crezut, în urmă cu câțiva ani, că municipiul cu pretenții de oraș european va ajunge să arate atât de rău.

Indiferent că este vorba despre un cartier mărginaș al Ploieștiului sau chiar de centrul orașului, imaginile din diverse locuri din municipiu nu fac cinste nimănui.

Autoritățile locale ar fi trebuit să se declare, de multă vreme, neputincioase în gestionarea administrării orașului.

Nici măcar zonele cu pretenții din oraș nu sunt ferite de mizerie. Mulți ar spune că este vina celor care aruncă gunoaie pe spațiul public.

Cu siguranță este vorba și de nerespectarea celor mai elementare reguli de bun-simț de către unii cetățeni care își abandonează gunoiul la colț de stradă. Dar și în acest caz există o vină a administrației locale, care are la îndemână pârghiile legale pentru sancționarea unor astfel de fapte.

Lipsa investițiilor în infrastructură, mizeria pe străzi, mașinile parcate neregulamentar, direct pe trotuar sunt numai câteva probleme de actualitate ale Ploieștiului, care parcă a rămas blocat în timp.

Ploieștiul în continuare nu are o piață centrală modernă, iar locuri de joacă arată jalnic.

  1. Concurență de gropi – strada Gheorghe Grigore Cantacuzino
  2. Piața centrală din Ploiești
  3. Lacul de la Sala Sporturilor
  4. Casa de Cultură a Sindicatelor
  5. Gunoaie

Articolul Imagini rușinoase. Cinci lucruri care fac din Ploiești cel mai urât oraș – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.