Imagini dramatice din spitalele suport covid din România. Pacienții se chinuie să respire – VIDEO

Departamentul pentru Situații de Urgență a publicat pe Facebook un material video din spitalele unde sunt tratați bolnavii de covid. VIDEO cu impact emoțional la finalul articolului. În imagini se văd pacienții care se chinuie să respire, conectați la aparate și surse externe de oxigen, îngrijiți de medici și asistente îmbrăcate în costume de protecție. […] Articolul Imagini dramatice din spitalele suport covid din România. Pacienții se chinuie să respire – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Imagini dramatice din spitalele suport covid din România. Pacienții se chinuie să respire – VIDEO

Departamentul pentru Situații de Urgență a publicat pe Facebook un material video din spitalele unde sunt tratați bolnavii de covid. VIDEO cu impact emoțional la finalul articolului.

În imagini se văd pacienții care se chinuie să respire, conectați la aparate și surse externe de oxigen, îngrijiți de medici și asistente îmbrăcate în costume de protecție.

”Acest scurt film va arata situatia reala din interiorul sistemului medical, la nivelul unitatilor de primiri urgente.

Poate il distribuiti la cat mai multi prieteni ca sa inteleaga care este realitatea, si ca sa faca parte din marea echipa care incearca sa ajunga la normalitate cat mai repede.
Cand vorbesc de „marea echipa”, aceasta ne include pe toti, cetateni, societate civila si autoritati locale si centrale!” a fost mesajul șefului DSU, Raed Arafat.
Reamintim că potrivit ultimelor informații, la nivel național sunt numărul total de persoane internate cu COVID-19 la nivel național este de 13.859. Dintre acestea, 1.495 sunt internate la ATI.
În Prahova, sunt aproape 450 de bolnavi internați cu covid și nu mai este niciun loc liber la terapie intensivă.
VIDEO Atenție, imagini cu impact emoțional!

Articolul Imagini dramatice din spitalele suport covid din România. Pacienții se chinuie să respire – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.