Imagini din timpul misiunii de recuperare de sub dărâmături a unei familii din Turcia, de către salvatorii români

Operațiunea de recuperare a unei familii formate din trei persoane – doi părinți și copilul lor – care a fost prinsă sub dărâmături în oraşul Antakya a fost suprinsă într-o serie de imagini făcute publice marți seară, 7 februarie, de IGSU. În imagini, se vede cum salvatorii români caută supraviețuitori printre ruinele clădirilor, care s-au […]

Imagini din timpul misiunii de recuperare de sub dărâmături a unei familii din Turcia, de către salvatorii români

Operațiunea de recuperare a unei familii formate din trei persoane – doi părinți și copilul lor – care a fost prinsă sub dărâmături în oraşul Antakya a fost suprinsă într-o serie de imagini făcute publice marți seară, 7 februarie, de IGSU.

În imagini, se vede cum salvatorii români caută supraviețuitori printre ruinele clădirilor, care s-au prăbușit complet după cutremurul care a zguduit Turcia, luni, 6 februarie.

[libvideo id="4439593"]

Cei doi adulţi au fost scoși în viaţă de sub dărâmături şi au fost predaţi ambulanţei, însă copilul a fost găsit decedat, fiind predat familiei. Clădirea s-a prăbuşit complet, iar din spusele localnicilor aceasta ar fi avut nouă etaje, potrivit Agerpres.

Aceasta a fost prima misiune a salvatorilor români trimiși să ajute la eforturile de căutare și salvare de după cutremurul din Turcia. 32986995865546465045526068929229423527268978nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Aproape 60 de salvatori alcătuiesc echipa RO-USAR trimisă de autoritățile române pentru a sprijini Turcia. Salvatorii sunt însoțiți de 4 câini special antrenați pentru misiuni de căutare.