Imagini de la incendiul violent de pe Centura de Vest a Ploieștiului. Un camion a luat foc

Vă prezentăm primele imagini de la incendiul violent care a izbucnit miercuri după-amiază la cabina unui camion care se deplasa pe DN 1 – Centura de Vest a Ploieștiului. Evenimentul s-a produs în zona sensului giratoriu de la benzinăria Lukoil. Potrivit ISU Prahova, șoferul a reușit să iasă din cabină înainte de izbucnirea focului. Știre inițială: Incendiu […] Articolul Imagini de la incendiul violent de pe Centura de Vest a Ploieștiului. Un camion a luat foc apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Imagini de la incendiul violent de pe Centura de Vest a Ploieștiului. Un camion a luat foc

incendiu, Centura de Vest, Ploiești, camion, sens giratoriu, Lukoil, ISU Prahova, pompieri, echipaj SMURD, coverVă prezentăm primele imagini de la incendiul violent care a izbucnit miercuri după-amiază la cabina unui camion care se deplasa pe DN 1 – Centura de Vest a Ploieștiului. Evenimentul s-a produs în zona sensului giratoriu de la benzinăria Lukoil. Potrivit ISU Prahova, șoferul a reușit să iasă din cabină înainte de izbucnirea focului. Știre inițială: Incendiu […]

Articolul Imagini de la incendiul violent de pe Centura de Vest a Ploieștiului. Un camion a luat foc apare prima dată în Observatorul Prahovean.