Imagini cu incendiul violent de la Cheia. Mai multe autospeciale ale ISU Prahova intervin la fața locului

Pompierii militari au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit în Cheia, comuna Măneciu. Focul a cuprins acoperișul unei case cu etaj. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat că, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, inclusiv o autospecială de primă intervenție și comandă, precum […] Articolul Imagini cu incendiul violent de la Cheia. Mai multe autospeciale ale ISU Prahova intervin la fața locului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Imagini cu incendiul violent de la Cheia. Mai multe autospeciale ale ISU Prahova intervin la fața locului

Pompierii militari au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit în Cheia, comuna Măneciu. Focul a cuprins acoperișul unei case cu etaj.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat că, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, inclusiv o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și o ambulanță SMURD

Potrivit ISU Prahova, incendiul se manifestă violent la acoperișul casei pe o suprafață de 200 de metri, iar o persoană a făcut atac de panică.

Citește și: Incendiu la Cheia. Casă cuprinsă de flăcări – UPDATE

Articolul Imagini cu incendiul violent de la Cheia. Mai multe autospeciale ale ISU Prahova intervin la fața locului apare prima dată în Observatorul Prahovean.