Imaginea zilei la Ploiești: Doi saci de gunoi, plini cu cărți, aruncați lângă Biblioteca Județeană Nicolae Iorga

Doi saci de gunoi, plini cu cărți, zăceau sâmbătă la amiază în zona centrală a Ploieștiului, aruncați lângă un indicator rutier. Trebuie să recunoaștem, a fost pentru prima dată când am sperat ca imaginile primite pe adresa redactiei ilustrează nelipsitele gunoaie din Ploiești și nu… cărți. Ironia sorții face că aceste imagini, cu sacii de […] Articolul Imaginea zilei la Ploiești: Doi saci de gunoi, plini cu cărți, aruncați lângă Biblioteca Județeană Nicolae Iorga apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Imaginea zilei la Ploiești: Doi saci de gunoi, plini cu cărți, aruncați lângă Biblioteca Județeană Nicolae Iorga

Doi saci de gunoi, plini cu cărți, zăceau sâmbătă la amiază în zona centrală a Ploieștiului, aruncați lângă un indicator rutier. Trebuie să recunoaștem, a fost pentru prima dată când am sperat ca imaginile primite pe adresa redactiei ilustrează nelipsitele gunoaie din Ploiești și nu… cărți. Ironia sorții face că aceste imagini, cu sacii de […]

Articolul Imaginea zilei la Ploiești: Doi saci de gunoi, plini cu cărți, aruncați lângă Biblioteca Județeană Nicolae Iorga apare prima dată în Observatorul Prahovean.