„Ialomițenii” sunt cu toții liberali!

Ialomițenii înscriși în Partidul Ialomițenilor sunt liberali cu acte-n regulă după ce partidul a fuzionat cu PNL. „Ialomițenii” sunt cu toții liberali după ce Partidul Ialomițenilor a decis să fuzioneze prin absorbție cu Partidul Național Liberal, filiala Ialomița. „Se revine la matcă, se revine acasă. Este un moment care încununează 4 ani de muncă și de înțelepciune acumulată. Partidul Ialomițenilor și PNL n-au fost niciodată adversari și cu ocazia fuziunii portofoliul de Primării al PNL crește cu doi primari, cel de la Bucu și cel de la Ion Roată, și… Articolul „Ialomițenii” sunt cu toții liberali! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

„Ialomițenii” sunt cu toții liberali!

Ialomițenii înscriși în Partidul Ialomițenilor sunt liberali cu acte-n regulă după ce partidul a fuzionat cu PNL.

Ialomițenii” sunt cu toții liberali după ce Partidul Ialomițenilor a decis să fuzioneze prin absorbție cu Partidul Național Liberal, filiala Ialomița.

Se revine la matcă, se revine acasă. Este un moment care încununează 4 ani de muncă și de înțelepciune acumulată. Partidul Ialomițenilor și PNL n-au fost niciodată adversari și cu ocazia fuziunii portofoliul de Primării al PNL crește cu doi primari, cel de la Bucu și cel de la Ion Roată, și cu 23 consilieri locali., a anunțat Dragoș Soare, președinte interimar PNL Ialomița.

Acesta a adăugat că obiectivul politic rămâne câștigarea în 2024 a Consiliului Județean Ialomița, obiectiv mai ușor de atins prin fuziunea cu Partidul Ialomițenilor.

Partidul Ialomițenilor a fost considerat un partid mic și nimeni nu i-a dat șanse reale de supraviețuire. Noi am rezistat și rezistam în continuare dar prin schimbările care au avut loc la nivelul conducerii PNL Ialomița și la nivel central, în speță domnul Tinel Gheorghe și domnul Vasile Blaga, am decis să revenim unde ne este locul, în PNL.”, a explicat gestul politic Ion Drăgușin, primarul comunei Bucu și liderul Partidului Ialomițenilor.

Dragoș Soare: „N-am făcut calcul în procente cât câștigăm”

Dragoș Soare nu a vrut să estimeze în procente creșterea PNL în preferințele electoratului pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie și a precizat că miza o reprezintă alegerile locale din Ialomița de peste patru ani.

Ideea fuziunii nu este de un pragmatism imediat dar dacă întreaga echipă își dă silința la alegerile parlamentare cu siguranță vom avea procente în plus. Mă interesează însă mai mult momentul 2024. Cine vrea să câștige Consiliul Județean trebuie să muncească 4 ani și să conștientizeze că nu poate face asta decât adunând resurse de foarte bună calitate. Iar candidații Partidului Ialomițenilor au demonstrat că în orice condiții politice și-au câștigat mandatele și au reconfirmat., a spus Dragoș Soare.

Ion Drăgușin urmează să primească o funcție de vicepreședinte în Biroul Permanent Județean PNL dar numai după ce decizia de fuziune a celor două formațiuni politice va primi girul instanței.

Articolul „Ialomițenii” sunt cu toții liberali! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.