Ialomița: Un bărbat a ajuns în arest după ce polițiștii au tras asupra mașinii pe care o conducea

Ialomița: Un conducător auto de 35 ani a ajuns în arest după ce a fost fugărit de polițiști. El a fost prins după ce s-a răsturnat cu mașina. Un bărbat de 35 ani a fost reținut după ce le-a dat serios de furcă sâmbătă noapte polițiștilor care au încercat să-l oprească în trafic în Țăndărei pentru un control de rutină. Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele echipajului de Poliție pe una dintre străzile din oraș. A urmat o cursă nebună de circa 30 kilometri în care polițiștii au… Articolul Ialomița: Un bărbat a ajuns în arest după ce polițiștii au tras asupra mașinii pe care o conducea apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ialomița: Un bărbat a ajuns în arest după ce polițiștii au tras asupra mașinii pe care o conducea

Ialomița: Un conducător auto de 35 ani a ajuns în arest după ce a fost fugărit de polițiști. El a fost prins după ce s-a răsturnat cu mașina.

Un bărbat de 35 ani a fost reținut după ce le-a dat serios de furcă sâmbătă noapte polițiștilor care au încercat să-l oprească în trafic în Țăndărei pentru un control de rutină.

Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele echipajului de Poliție pe una dintre străzile din oraș.

A urmat o cursă nebună de circa 30 kilometri în care polițiștii au făcut uz de armă și au tras spre anvelopele mașinii urmărite în încercarea de a-l convinge pe fugar să tragă pe dreapta.

Bărbatul a forța una dintre barierele stației de taxare de la podul de peste Dunăre, situat la limita dintre județele Ialomița și Constanța, dar a pierdut controlul asupra volanului iar autoturismul s-a răsturat pe câmp.

A fost momentul în care polițiștii au reușit să-l imobilizeze. Pentru că nu suferea răni care impuneau internarea în spital, bărbatul a ajuns la sediul Poliției pentru a fi identificat.

În urma verificărilor s-a stabilit că individul în vârstă de 35 ani, din municipiul Brăila, fugise de polițiști pentru că avea permisul de conducere suspendat.

În urma verificării alcoolemiei, aparatul Drager a indicat valoarea 0, semn că șoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.”, a transmis IPJ Ialomița.

Articolul Ialomița: Un bărbat a ajuns în arest după ce polițiștii au tras asupra mașinii pe care o conducea apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.