Ialomița: Jumătate de județ sub cod galben, jumătate sub cod portocaliu

Ialomița va avea parte de fenomene meteorlogice neplăcute până joi, 7 iulie, la ora 12.00, avertizează meteorologii. Ialomița se află până joi la prânz sub două coduri meteo. Jumătate de județ este sub cod galben iar cealaltă jumătate sub cod portocaliu. Ialomița sub cod galben În intervalul 6 iulie, ora 10.30 – 7 iulie, ora 12.00, jumătatea de vest a județului este plasată de meteorologi sub cod galben. Este așteptată o instabilitate atmosferică temporar accentuată. „În intervalul menționat, în centrul, nordul și nord-estul țării, apoi și în sud și est,… Articolul Ialomița: Jumătate de județ sub cod galben, jumătate sub cod portocaliu apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ialomița: Jumătate de județ sub cod galben, jumătate sub cod portocaliu

Ialomița va avea parte de fenomene meteorlogice neplăcute până joi, 7 iulie, la ora 12.00, avertizează meteorologii.

Ialomița se află până joi la prânz sub două coduri meteo. Jumătate de județ este sub cod galben iar cealaltă jumătate sub cod portocaliu.

Ialomița sub cod galben

În intervalul 6 iulie, ora 10.30 – 7 iulie, ora 12.00, jumătatea de vest a județului este plasată de meteorologi sub cod galben. Este așteptată o instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În intervalul menționat, în centrul, nordul și nord-estul țării, apoi și în sud și est, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și, pe arii restrânse, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25 – 40 litri apă pe metru pătrat.”, avertizează Administrația Națională de Meteorologie.

Ialomița sub cod portocaliu

Avertizarea meteorologică de cod portocaliu se întinde până joi, 7 iulie, ora 12.00. Fenomenele vizate sunt instabilitatea atmosferică accentuată, cantități însemnate de precipitații și vijelii.

În jumătatea de nord a Moldovei, local în Transilvania, Muntenia și nord-estul Olteniei vor fi averse torențiale, vijelii (rafale de peste 70 – 80 km/h), frecvente descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 35 – 40 l/mp și pe arii restrânse 50 – 80 l/mp.”, precizează ANM.

Articolul Ialomița: Jumătate de județ sub cod galben, jumătate sub cod portocaliu apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.