Ialomița, cod portocaliu de caniculă

Ialomița se va afla vineri sub cod portocaliu de caniculă. Sunt așteptate temperaturi ce pot atinge valoarea de 41 grade Celsius. Județul Ialomița a fost plasat de meteorologi sub cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat. Canicula se va accentua vineri, 4 august, și în Muntenia, unde vor fi temperaturi maxime de 39 – 41 grade Celcius, măsurate la umbră. În centrele urbane, mai ales în zonele cu puțin sau deloc spațiu verde temperaturile resimțite se vor apropia de 50 grade, fiind de evitat deplasările mai ales la miezul… Articolul Ialomița, cod portocaliu de caniculă apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ialomița, cod portocaliu de caniculă

Ialomița se va afla vineri sub cod portocaliu de caniculă. Sunt așteptate temperaturi ce pot atinge valoarea de 41 grade Celsius.

Județul Ialomița a fost plasat de meteorologi sub cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat.

Canicula se va accentua vineri, 4 august, și în Muntenia, unde vor fi temperaturi maxime de 39 – 41 grade Celcius, măsurate la umbră.

În centrele urbane, mai ales în zonele cu puțin sau deloc spațiu verde temperaturile resimțite se vor apropia de 50 grade, fiind de evitat deplasările mai ales la miezul zilei.

În cursul nopții, temperaturile se vor situa între 19 și 25 grade.

Disconfortul termic va fi accentuat, indicele de temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 unități.

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că și sâmbătă, 5 august, disconfortul termic se va menține ridicat în toate zonele de câmpie și va mai fi caniculă local în regiunile sudice.

Articolul Ialomița, cod portocaliu de caniculă apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.