Ialomița: Autotren răsturnat în șanț! Șoferul a ajuns la spital

Ialomița: Un autotren s-a făcut praf după ce s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului în apropierea localității Ograda. Salvatorii din Ialomița au fost chemați să intervină de urgență în zorii zilei de marți la locul producerii unui accident rutier. Alarma s-a dat în jurul orei 5.00 la stația de pompieri Țăndărei, pompierii fiind solicitați să se deplaseze în comuna Ograda, la locul producerii unui accident de circulație. Un autotren s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului iar cabina a fost distrusă și s-a transformat într-o gramadă de… Articolul Ialomița: Autotren răsturnat în șanț! Șoferul a ajuns la spital apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ialomița: Autotren răsturnat în șanț! Șoferul a ajuns la spital

Ialomița: Un autotren s-a făcut praf după ce s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului în apropierea localității Ograda.

Salvatorii din Ialomița au fost chemați să intervină de urgență în zorii zilei de marți la locul producerii unui accident rutier.

Alarma s-a dat în jurul orei 5.00 la stația de pompieri Țăndărei, pompierii fiind solicitați să se deplaseze în comuna Ograda, la locul producerii unui accident de circulație.

Un autotren s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului iar cabina a fost distrusă și s-a transformat într-o gramadă de fiare contorsionate.

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar conștientă și cooperantă care, după extragere și acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, a fost transportată la Spitalul Orășenesc Țăndărei.”, a transmis ISU Ialomița.

Din fericire, în afara conducătorului autotrenului distrus în urma accidentului rutier nu au mai existat alte victime. (FOTO: ISU Ialomița)

Articolul Ialomița: Autotren răsturnat în șanț! Șoferul a ajuns la spital apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.