Hoți de componente de cale ferată, opriți de polițiști cu focuri de armă

Doi bărbați și doi minori au fost prinși de polițiștii de la Transporturi în timp ce furau componente de cale ferată, fiind reținuți numai după ce s-a folosit armamentul din dotare. Polițiști din cadrul Postului [...]

Hoți de componente de cale ferată, opriți de polițiști cu focuri de armă

Doi bărbați și doi minori au fost prinși de polițiștii de la Transporturi în timp ce furau componente de cale ferată, fiind reținuți numai după ce s-a folosit armamentul din dotare.

Polițiști din cadrul Postului Transporturi Feroviare și Navale Medgidia au fost sesizați, marți, despre faptul că s-ar fi sustras componente de la calea ferată, de pe podul feroviar ce leagă municipiul Medgidia de localitatea Negru-Vodă. La fața locului, polițiștii au găsit două căruțe, iar pentru că ocupanții acestora au refuzat să oprească la semnal, oamenii legii au efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

„Persoanele în cauză au fost identificate, fiind vorba despre doi bărbați, de 38, respectiv 47 de ani, și doi minori, bănuiți că ar fi sustras componente de cale ferată. La fața locului au fost identificate și șase bucăți de contrașină de cale ferată”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în cursul zilei de astăzi, instanța de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.