Hoț de lemne, depistat de polițiști după un ”pont” al unui cititor observatorulph.ro – FOTO

Polițiștii prahoveni l-au identificat pe un bărbat, care ar fi tăiat ilegal mai mulți arbori dintr-o pădure din comuna Drajna. Polițiștii au organizat acțiunea de prindere a suspectului, după ce un cititor al observatorulph.ro ne-a trimis imagini de la locul faptei (foto la finalul articolului) Un cititor ne-a sesizat ieri că dintr-o pădure din satul […] Articolul Hoț de lemne, depistat de polițiști după un ”pont” al unui cititor observatorulph.ro – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Hoț de lemne, depistat de polițiști după un ”pont” al unui cititor observatorulph.ro – FOTO

Polițiștii prahoveni l-au identificat pe un bărbat, care ar fi tăiat ilegal mai mulți arbori dintr-o pădure din comuna Drajna. Polițiștii au organizat acțiunea de prindere a suspectului, după ce un cititor al observatorulph.ro ne-a trimis imagini de la locul faptei (foto la finalul articolului)

Un cititor ne-a sesizat ieri că dintr-o pădure din satul Poiana Mierlei, comuna Drajna, dispar arbori, care ar fi tăiați ilegal de persoane care ulterior vând lemnul fără acte.

”Uitați cum se fură pădurile la noi și nu ia nimeni în considerare ce se întâmplă. Vă trimit poze cu cioatele copacilor tăiați ilegal, poate se sesizează Poliția. Urmele de căruță din pădure duc până la suspect acasă!” a fost mesajul cititorului.

Redacția noastră a sesizat reprezentanții IJP Prahova, care ne-au transmis în această dimineață că a fost identificat și sancționat un localnic care a tăiat ilegal arbori din pădurea respectivă.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Drajna au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani care, în data de 16 ianuarie a.c., ar fi tăiat fără drept și sustras 6 arbori din specia anin, dintr-o zonă împădurită situată în comuna Drajna, sat Poiana Mierlei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de arbori.

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Articolul Hoț de lemne, depistat de polițiști după un ”pont” al unui cititor observatorulph.ro – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.