Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima. Horoscop săptămânal Taur – 31 iulie – 6 august 2021 Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, perioadă încărcată de […]

Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 31 iulie - 6 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Taur – 31 iulie - 6 august 2021


Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, perioadă încărcată de activități care cu greu se vor putea armoniza și care vor pune într-o ecuație dificilă ipostaza publică, acea personală și cea familială.


Situații cu un grad ridicat de dificultate atât în luarea deciziilor, cât și în înțelegerea corectă a direcției evenimentelor, ceea ce îi va conduce pe nativi în luarea unor hotărâri sub impulsul de moment sau pe fondul cedării rezistenței interioare (obosesc, se plictisesc de respectiva confruntare și, mai ales, se sperie de consecințele unor ipostaze pe care nu le pot controla); va fi nevoie de tărie de caracter în răstimpul amintit, pe 6 august sau, în general, întreaga săptămână, pe fondul confruntării puternice între Soare, Saturn și Uranus.


Între 2 august, după ora 11:47, și începutul zilei de 5 august, informații neclare, deformate intenționat sau din neatenție, interpretări eronate ale unor evidențe, concluzii false cu privire la bani, cheltuieli, investiții, aplicarea unor măsuri oficiale. Taurii trebuie să se bazeze pe certitudini și în dialogurile lor trebuie să ia în calcul doar opiniile celor competenți.


Între 5 august, după ora 0:17, și 6 august, blocaje emoționale, idei obsesive, incapacitatea de a se distanța de impresia negativă a unor evenimente de dată recentă care i-au nemulțumit, i-au dezamăgit sau i-au pus într-o situație neplăcută. Lipsă de flexibilitate în abordarea unor chestiuni curente pentru care fac mai mult caz decât merită acelea cu adevărat. Imposibilitatea de a lua decizii importante; ziua de 6 august nu este un moment favorabil pentru întâlniri, vizite sau dialoguri oficiale.


Întreaga săptămână, sectorul plăcerilor vieții și al sentimentelor va evolua uniform, fără entuziasm, dar și fără supărări. Taurii trebuie să fie atenți la ceea ce, pentru moment, nu pot realiza în plan profesional pentru a sesiza cheia neregulii care îi blochează.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.