HOROSCOP. Urania pentru zilele următoare. Pești – Femeile vor dezvolta un adevărat cult al frumuseții

HOROSCOP. Luna va străbate sectorul zodiei Taurului și va insufla nu doar o stare bună organică, ci şi mai multă stabilitate fiziologică, precum și o atitudine corectă, pragmatică în fața evenimentelor, care îi va feri de greșeli sau de exagerările subiective. HOROSCOP. Între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, Luna […]

HOROSCOP. Urania pentru zilele următoare. Pești – Femeile vor dezvolta un adevărat cult al frumuseții

HOROSCOP. Luna va străbate sectorul zodiei Taurului și va insufla nu doar o stare bună organică, ci şi mai multă stabilitate fiziologică, precum și o atitudine corectă, pragmatică în fața evenimentelor, care îi va feri de greșeli sau de exagerările subiective.


HOROSCOP. Între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, Luna va străbate sectorul zodiei Taurului și va introduce o notă ușor de sesizat, chiar de la intrarea ei în casa I a personalității, din cauza combinației pe care o va face din seara zilei de 14 aprilie, plasându-se astfel, până pe 9 mai a.c., în domiciliu.


Ca Mic Benefic și Protector ori ca susținător al ființei în întregul ei (trup și suflet, spirit și conştiinţă), ea le va insufla nu doar o stare bună organică, ci şi mai multă stabilitate fiziologică, precum și o atitudine corectă, pragmatică în fața evenimentelor, care îi va feri de greșeli sau de exagerările subiective. Femeile vor dezvolta în aceste săptămâni un adevărat cult al frumuseții și al rafinamentului: preocupări legate de aspect fizic, de modă, de comportament. Dorința de a plăcea va fi accentuată, chiar și în cazul bărbaților, indiferent de vârstă.


Citește mai multe, pe Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021. Lună Nouă în Berbec. Venus va intra în zodia Taurului | VIDEO URANISSIMA