Horoscop 26 iulie 2021. Conflicte la job pentru Lei

Horoscop 26 iulie 2021. Săptămâna începe în forță pentru toate zodiile, cei mai mulți nativi fiind puși la încercare. Dacă Berbecii vor avea succes pe toate planurile, Peștii ar putea suferi o decepție în dragoste, în timp ce Capricornii vor fi puși în fața unei alegeri importante.

Horoscop 26 iulie 2021. Conflicte la job pentru Lei

Horoscop 26 iulie 2021. Săptămâna începe în forță pentru toate zodiile, cei mai mulți nativi fiind puși la încercare. Dacă Berbecii vor avea succes pe toate planurile, Peștii ar putea suferi o decepție în dragoste, în timp ce Capricornii vor fi puși în fața unei alegeri importante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 26 iulie 2021. Berbec

Săptămâna începe bine pentru tine. La capitolul comunicare stai bine, iar asta te va ajuta nu doar în carieră, ci și pe plan personal. Vei avea parte de un câștig financiar chiar din prima zi a săptămânii, iar asta te va face să devii mai optimistă. Un prieten apropiat îți va propune o afacere tentantă.

Horoscop 26 iulie 2021. Taur

Din punct de vedere profesional excelent, însă ziua nu debutează la fel de bine în ceea ce privește relația amoroasă. Încă de cu zori te va urmări cearta pe care ai avut-o cu partenerul, iar lucrurile se vor acutiza pe măsură ce-ți vei face tot felul de scenarii. Încearcă să privești lucrurile cu obiectivitate!

Horoscop 26 iulie 2021. Gemeni

Ești plină de energie, însă azi vei fi pusă în situația de a lua niște decizii importante în ceea ce privește viitorul tău. Fie că este vorba despre o decizie profesională, fie despre una legată de familie, încearcă să gândești în perspectivă. Mai apoi, victimizarea nu-ți va folosi la nimic…

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.

Horoscop 26 iulie 2021. Rac

Oboseala își spune cuvântul în cazul tău, însă asta nu interesează pe nimeni. Șefii te vor presa cu sarcini, iar acasă, familia se va baza pe tine în luarea deciziilor. Atenție, în special azi, la tendința de a cheltui fără măsură! Riști să rămâi fără niciun ban pe card dacă pleci la shopping!

Horoscop 26 iulie. Leu

Ești o persoană foarte deschisă și obișnuiești să spui adevărul frust, în față. Azi vei avea însă nevoie de mai multă diplomație, în special la job, pentru că riști să-ți superi și șefii, și colegii. De aceeași impulsivitate vei da dovadă și acasă, însă jumătatea ta, din fericire, va evita conflictul…

Horoscop 26 iulie 2021. Fecioară

Azi ai tendința să te lași ghidată de intuiție, ceea ce e oarecum neașteptat pentru o persoană organizată ca tine. Asta te va face să iei niște decizii profesionale pentru care ulterior te vei felicita. Viața amoroasă este și ea bine aspectată, deci nu e exclus să faci un pas important în relație.

Horoscop 26 iulie 2021. Balanță

Latura materială e foarte bine aspectată în acestă perioadă, însă asta nu înseamnă că e bine să iei decizii, care ar putea afecta ulterior întreaga familie, făr să ceri sfaturi de la persoane avizate. Tot banii sunt și motivul pentru care în viața de cuplu vor apărea disensiuni.

Horoscop 26 iulie 2021. Scorpion

În ultima vreme, ai făcut o mulțime de compromisuri în ceea ce-i privește pe cei din jurul tău, și nu-ți prea stă în fire asta. Azi vei avea o discuție serioasă cu persoanele implicate și vei spune stop. De acum înainte, vei lua doar decizii care te vor favoriza pe tine în primul rând.

Horoscop 26 iulie 2021. Săgetător

Încă de la primele ore, vei intra în conflict cu cei din jur, dovadă că iadul e pavat cu intenții bune! Ți se va reproșa că te bagi prea mult în viețile celorlalți și te vei simți neînțeleasă, în special de către partenerul de viață. ai grijă cum reacționezi, fiindcă stai, literalmente, pe un butoi de pulbere.

Horoscop 26 iulie 2021. Capricorn

În ultima vreme, nu ți-au lipsit ofertele profesionale, iar asta te-a flatat, însă acum a venit momentul să iei o decizie. Asta te cam sperie, deoarece nu te prea înduri să ieși din starea de confort în care te afli acum. Mai mult, partenerul de viață te presează să te decizi, iar asta te cam deranjează.

Horoscop 26 iulie 2021. Vărsător

A venit momentul să începi să mai spui și NU, pentru că proiectele profesionale în care te-ai implicat au început să te depășească. Îți dedici tot timpul jobului, spre nemulțumirea partenerului de viață. Azi s-ar putea să aveți parte de o discuție destul de aprinsă, de genul „ori-ori”.

Horoscop 26 iulie. Pești

Te-ai implicat în proiecte profesionale până peste cap, iar planul amoros a trecut pe plan secund. Așadar, nu e de mirare dacă vei avea parte de o surpriză neplăcută din partea partenerului de viață. Ți-ai neglijat viața de cuplu, iar asta l-ar putea face să caute atenția în altă parte.