Harta județelor în care masca de protecție a devenit obligatorie și în spațiile deschise. Prahova se numără printre ele

Masca a devenit obligatorie, începând de azi, și în spațiile deschise în tot mai multe județe din țară, inclusiv Prahova. Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă iau rând pe rând astfel de decizii, pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Măsura este un ultim refugiu împotriva carantinării unor zone sau localități, așa cum s-a întâmplat deja […] Articolul Harta județelor în care masca de protecție a devenit obligatorie și în spațiile deschise. Prahova se numără printre ele apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Harta județelor în care masca de protecție a devenit obligatorie și în spațiile deschise. Prahova se numără printre ele

Masca a devenit obligatorie, începând de azi, și în spațiile deschise în tot mai multe județe din țară, inclusiv Prahova.

Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă iau rând pe rând astfel de decizii, pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Măsura este un ultim refugiu împotriva carantinării unor zone sau localități, așa cum s-a întâmplat deja în județele Giurgiu, Prahova și Timiș.

Purtarea măştilor de protecţie a devenit obligatorie în spaţiile deschise din judeţul Vrancea, după ce Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a adoptat o hotărâre în acest sens.

Aceeași măsură a fost decisă și în județul Giurgiu și Gorj.

De asemenea, autoritățile din Arad au anunțat că, de astăzi locuitorii vor fi obligați să poarte mască afară, în locurile aglomerate.

Măsura obligativități purtării măștii a fost impusă și in Satu Mare, Galați, Iași si alte județe.

Sursa: Digi24.ro

Articolul Harta județelor în care masca de protecție a devenit obligatorie și în spațiile deschise. Prahova se numără printre ele apare prima dată în Observatorul Prahovean.