Haideți să învățăm codul culorilor din reciclare și să aruncăm gunoiul responsabil!

Știați că acele containere amplasate în spațiile speciale pentru depozitarea deșeurilor, care sunt închise aparent, au capacele prevăzute cu orificii, astfel încât beneficiarii să poată depozita în ele materialele reciclabile PLIATE, în funcție de categoriile specifice fiecărei culori în parte? „Cei mai mulți dintre locuitorii unităților administrativ teritoriale, în care […] Articolul Haideți să învățăm codul culorilor din reciclare și să aruncăm gunoiul responsabil! apare prima dată în Biz Brasov.

Haideți să învățăm codul culorilor din reciclare și să aruncăm gunoiul responsabil!

Știați că acele containere amplasate în spațiile speciale pentru depozitarea deșeurilor, care sunt închise aparent, au capacele prevăzute cu orificii, astfel încât beneficiarii să poată depozita în ele materialele reciclabile PLIATE, în funcție de categoriile specifice fiecărei culori în parte? „Cei mai mulți dintre locuitorii unităților administrativ teritoriale, în care […]

Articolul Haideți să învățăm codul culorilor din reciclare și să aruncăm gunoiul responsabil! apare prima dată în Biz Brasov.