GSP | Acuze de răzbunare politică într-un oraș din țară. Asociația Județeană de Fotbal, evacuată din sediu în mijlocul iernii

Oameni din mai multe ramuri sportive au discutat cu Gazeta Sporturilor după ce, în toamnă, conducerea PNL a orașului Călărași a fost înlocuită cu una PSD. După ce futsalul și handbalul masculin au rămas fără echipe, șefii Asociației Județene de Fotbal sunt evacuați din sediu după ce, acuză ei, președintele a candidat din partea PNL […]

GSP | Acuze de răzbunare politică într-un oraș din țară. Asociația Județeană de Fotbal, evacuată din sediu în mijlocul iernii

Oameni din mai multe ramuri sportive au discutat cu Gazeta Sporturilor după ce, în toamnă, conducerea PNL a orașului Călărași a fost înlocuită cu una PSD. După ce futsalul și handbalul masculin au rămas fără echipe, șefii Asociației Județene de Fotbal sunt evacuați din sediu după ce, acuză ei, președintele a candidat din partea PNL pe postul de consilier local.


În ultimele luni, echipele de futsal și de handbal masculin din Călărași, ambele din eșaloanele superioare, au fost desființate. Noul primar al orașului, PSD-istul Marius Dulce, a prezentat motivele renunțării la cele două echipe, vorbind despre bugete mari, datorii ori salarii peste medie.


Marius Dulce

Oameni influenți din sportul călărășean spun că, de fapt, e vorba de o „răzbunare politică”, cele două sporturi fiind afinitatea fostului primar PNL Dan Drăgulin. Fost handbalist, acesta a pierdut alegerile și apoi a decedat de COVID-19.


După futsal și handbal, și fotbalul are probleme. Astfel, șefii Asociației Județene de Fotbal din Călărași, cei care organizează meciurile de fotbal din ligile județene ori pe cele de copii și juniori, au fost anunțați, în această săptămână, că trebuie să elibereze, de urgență, sediul!


Doru Dincă

Și ei vorbesc tot de polițe și de răzbunare politică. Mai ales că președintele Doru Dincă a candidat din partea PNL pentru un post de consilier local.


"Deocamdată, ei nu au nici studiu de fezabilitate și vor deja să ne dea afară pe repede înainte", a spus Dincă pentru GSP.ro.


Vezi tot materialul pe GSP.ro, cu reacții și din celelalte sporturi, precum și reacția primarului PSD Marius Dulce.