George, platforma de banking digital a BCR, este disponibila si pentru companii

Platforma George a fost extinsă către mediul de business cu ajutorul și implicarea clienților BCR. În ultimul an, peste 80.000 de clienți au avut ocazia să interacționeze cu platforma, în faza de testare, și au oferit suport în definitivarea experienței.  George, platforma de digital banking, se lansează oficial pentru business. George transferă experiența digitală completă, […] The post George, platforma de banking digital a BCR, este disponibila si pentru companii appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

George, platforma de banking digital a BCR, este disponibila si pentru companii

Platforma George a fost extinsă către mediul de business cu ajutorul și implicarea clienților BCR. În ultimul an, peste 80.000 de clienți au avut ocazia să interacționeze cu platforma, în faza de testare, și au oferit suport în definitivarea experienței.  George, platforma de digital banking, se lansează oficial pentru business. George transferă experiența digitală completă, […]

The post George, platforma de banking digital a BCR, este disponibila si pentru companii appeared first on NOCASH ® de 20 ani.