Gabriela Nedelcu, învățătoarea care și-a propus să facă din școală o „acasă” pentru toți copiii, la Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John

Gabriela Nedelcu are 22 de ani, s-a născut în Ploiești și este învățătoare de 4 ani de zile. A terminat studiile în cadrul Colegiului Pedagogic din Ploiești și a descoperit pasiunea pentru educație datorită profesorilor care au îndrumat-o și au inspirat-o. Urmărește luni, 21 iunie 2021, interviul cu Gabriela, în direct, pe Facebook Observatorul Prahovean, […] Articolul Gabriela Nedelcu, învățătoarea care și-a propus să facă din școală o „acasă” pentru toți copiii, la Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Gabriela Nedelcu, învățătoarea care și-a propus să facă din școală o „acasă” pentru toți copiii, la Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John

Gabriela Nedelcu are 22 de ani, s-a născut în Ploiești și este învățătoare de 4 ani de zile. A terminat studiile în cadrul Colegiului Pedagogic din Ploiești și a descoperit pasiunea pentru educație datorită profesorilor care au îndrumat-o și au inspirat-o. Urmărește luni, 21 iunie 2021, interviul cu Gabriela, în direct, pe Facebook Observatorul Prahovean, în cadrul producției Podcast Generația lui John la Observatorulph.ro LIVE.

„Am urmat exemplul familiei și am ales să mă formez în cadrul colegiului pedagogic din Ploiești. Coordonată de profesorii de aici mi-am descoperit menirea și pasiunea: să fac din școală o acasă pentru toți copiii, indiferent dacă sunt tipici sau speciali”, spune Gabriela.

Gabriela dorește ca sistemul de învățământ să fie primitor pentru toți: pentru profesori, elevi și părinți. Așadar, pentru a contura un alt viitor, împreună cu o echipă de oameni pasionați, a pus bazele unui festival pentru profesori: Festivalul CONTUR. 

Citește și: Povestea tânărului abandonat lângă un tomberon care a ajuns milionar

Gabriela povestește cum a pornit de la greutățile întâmpinate în lucrul cu copiii cu cerințe speciale în școlile de masă, deoarece cunoaște că indiferent de cât de bine intenționați suntem ca oameni, e dificil să vedem mereu abilitățile din spatele dizabilităților. 

„Cred cu tărie cu lumea aceasta poate deveni un loc mai bun dacă vom învăța să acceptăm, să apreciem și să susținem, dar mai ales dacă noi, profesorii, învățătorii și educatorii le vom vorbi copiilor despre acestea, înainte de comunicare, matematică sau științe”, spune învățătoarea.

Citește și: Experiența unui turist în mini-vacanța de Rusalii: ”În Bulgaria totul era GATA, la Mamaia….jale” – VIDEO

Articolul Gabriela Nedelcu, învățătoarea care și-a propus să facă din școală o „acasă” pentru toți copiii, la Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John apare prima dată în Observatorul Prahovean.