Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: „Nu mai spuneți că s-a sinucis!”

La aproape 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele cântăreței susține că artista a fost omorâtă și îi roagă pe toți cei care vorbesc despre sinucidere să înceteze. Marian Manole își dorește ca lumea să nu-i mai atribuie Mădălinei stigmatul de „sinucigașă”, sau de persoană „slabă de înger”.

Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: „Nu mai spuneți că s-a sinucis!”

La aproape 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele cântăreței susține că artista a fost omorâtă și îi roagă pe toți cei care vorbesc despre sinucidere să înceteze. Marian Manole își dorește ca lumea să nu-i mai atribuie Mădălinei stigmatul de „sinucigașă”, sau de persoană „slabă de înger”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe data de 14 iulie 2021 se împlinesc 11 ani de când Mădălina Manole a murit. Fratele regretatei artiste le-a transmis fanilor artistei să nu mai spună despre aceasta că s-ar fi sinucis, căci nu este așa. Într-o postare pe Facebook, acesta susține că autoritățile sunt de părere că moartea cântăreței a fost un caz omor.

Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: "Nu mai spuneți că s-a sinucis!"Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: "Nu mai spuneți că s-a sinucis!"

„Bună dimineața, dragi fani ai MADALINEI MANOLE de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit o, așa cum spuneți,nu mai spuneți despre ea:” săraca,era slabă de înger”, „săraca,cine știe ce a împins o să facă gestul”,”nu avea credință destulă”,”suferea după fostul soț”,”era depresiva”și multe altele!

Eu,ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră și nu cred în sinucidere!

Plus de asta sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei!

Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște nu să stau să fac curățenie aici, în lista de prieteni! Vă mulțumesc!”, a scria Marian Manole.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu.Cine este Yasmine

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt’/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori!Detaliul care a atras atenția tuturor

Mesajul de adio pe care l-ar fi scris Mădălina Manole

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni pe 14 iulie 2010. Ulterior, a fost dată publicității o scrisoare de adio pe care ar fi scris-o artista înainte să moară.

„Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea.

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie.

Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce sa fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD! În cont euro!

Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu ptr. Tot ce a făcut pentru mine, ptr. Sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani ptr. Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela’, ar fi scris Mădălina Manole înainte să-și ia viața, potrivit Libertatea, care l-a citat pe fostul soț al artistei, Petru Mircea.

foto: Facebook Marian Manole