Foto/Video A fost finalizat proiectul tehnic al Centurii Orașului Găești, iar anul acesta vor începe lucrările de execuție!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat finalizarea proiectului tehnic pentru Centura Orașului Găești, un lucru important pentru fluidizarea traficului din zonă. În câteva zile, procesul de licitație pentru executarea lucrărilor v-a începe, iar în decursul anului se preconizează începerea efectivă a construcției. Conducerea CJD anunță faptul că Centura Orașului Găești este un proiect […] Articolul Foto/Video A fost finalizat proiectul tehnic al Centurii Orașului Găești, iar anul acesta vor începe lucrările de execuție! apare prima dată în DambovitaNews.

Foto/Video A fost finalizat proiectul tehnic al Centurii Orașului Găești, iar anul acesta vor începe lucrările de execuție!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat finalizarea proiectului tehnic pentru Centura Orașului Găești, un lucru important pentru fluidizarea traficului din zonă.

În câteva zile, procesul de licitație pentru executarea lucrărilor v-a începe, iar în decursul anului se preconizează începerea efectivă a construcției. Conducerea CJD anunță faptul că Centura Orașului Găești este un proiect de amploare ce va aduce o contribuție semnificativă la reducerea traficului intens din oraș.

Proiectul este în totalitate inițiat și susținut de Consiliul Județean Dâmbovița, de la faza de concepție și elaborare a documentației până la realizarea efectivă a centurii. Finanțarea este asigurată în principal prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, cu o sumă de 80.000.000 de lei, la care se adaugă 9.000.000 de lei din bugetul propriu al județului.

A fost finalizat proiectul tehnic al Centurii Orașului Găești, iar anul acesta vor începe lucrările de execuție! În cel mai scurt timp, și aici vorbim de zile, vom scoate la licitație lucrările de execuție!

Vă reamintesc că Centura Orașului Găești este un proiect 100% al Consiliului Județean Dâmbovița, de la idee până la implementare.

Avem și banii necesari! Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” am atras suma de 80.000.000 de lei, iar din bugetul propriu vom contribui cu 9.000.000 de lei la un proiect care va scoate traficul greu din Găești”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Traseul centurii, avizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, are o lungime de 4,5 km, traversând comunele Dragodana, Mogoșani și Petrești, precum și orașul Găești. Proiectul include 3 intersecții cu sensuri giratorii sau noduri rutiere, un sens giratoriu la intersecția cu DN7 și un pasaj rutier suprateran peste DJ 401A și calea ferată București – Pitești – Craiova.

 

 

Articolul Foto/Video A fost finalizat proiectul tehnic al Centurii Orașului Găești, iar anul acesta vor începe lucrările de execuție! apare prima dată în DambovitaNews.