FOTO- “Ziua Porților Deschise” pentru copii, Jandarmeria Dâmbovita

Peste 200 de elevi si prescolari, însotiti de cadre si didactice de parinti, de la unitäti scolare din municipiul Târgoviste, au räspuns invitatiei Inspectoratului de Jandarmi Judetean „Mircea cel Batrân” Dâmbovita, iar astâzi 31 martie a.c., au pâsit pentru prima datà într-o unitate militarã. Timizi la prima vedere, copiii nu au stat prea mult timp […] Articolul FOTO- “Ziua Porților Deschise” pentru copii, Jandarmeria Dâmbovita apare prima dată în DambovitaNews.

FOTO- “Ziua Porților Deschise” pentru copii, Jandarmeria Dâmbovita

Peste 200 de elevi si prescolari, însotiti de cadre si didactice de parinti, de la unitäti scolare din municipiul Târgoviste, au räspuns invitatiei Inspectoratului de Jandarmi Judetean „Mircea cel Batrân” Dâmbovita, iar astâzi 31 martie a.c., au pâsit pentru prima datà într-o unitate militarã.

Timizi la prima vedere, copiii nu au stat prea mult timp departe si, animati de curiozitatea specifica vârstei, au adresat întrebari si au probat o parte din echipamentul pe care il folosesc jandarmii in misiunile speciale si de asigurare a ordinii publice.

Acestia au vizitat atelierele de pe platoul unitätii cu echipamentele folosite de jandarmii montani ^n misiuni de salvare, materialele specifice de protectie si interventie, finuta militara, mijloacele auto si au fost încântati de exercitiile demonstrative de autoapararae, cu câinii de serviciu si de interventie antiteroristã.

Intreaga activitate a avut ca scop familiarizarea copiilor cu privire la rolul, atributile si misiunile jandarmilor dâmboviteni.

Actiunea „Ziua Portilor Deschise” se înscrie în seria activitâtilor dedicate sarbàtoririi Zilei Jandarmerie Române, institutie care pe data de 3 aprilie a.c. aniverseazà 173 de ani de când domnitorul Grigore Alexandru Ghica a semnat „Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor n jandarmi”.

Informare, Relatii Publice si cu Publicul

Articolul FOTO- “Ziua Porților Deschise” pentru copii, Jandarmeria Dâmbovita apare prima dată în DambovitaNews.