FOTO-VIDEO Simulare ISU accident la rafinăria Petrotel Lukoil

Astăzi, la rafinăria Petrotel Lukoil din Ploiești a avut loc un exercițiu ISU prin care s-a simulat o explozie în zona rampei descărcare ţiţei la un vagon cisternă cu o capacitate de 68 mc, respectiv o explozie a vaporilor din interiorul acestuia. Potrivit unui comunicat al ISU, scenariul a prevăzut ca în urma exploziei mai […] Articolul FOTO-VIDEO Simulare ISU accident la rafinăria Petrotel Lukoil apare prima dată în Observatorul Prahovean.

FOTO-VIDEO Simulare ISU accident la rafinăria Petrotel Lukoil

Astăzi, la rafinăria Petrotel Lukoil din Ploiești a avut loc un exercițiu ISU prin care s-a simulat o explozie în zona rampei descărcare ţiţei la un vagon cisternă cu o capacitate de 68 mc, respectiv o explozie a vaporilor din interiorul acestuia.

Potrivit unui comunicat al ISU, scenariul a prevăzut ca în urma exploziei mai multe persoane care se aflau pe o rază de 30 m sunt au fost rănite şi necesită ajutor medical calificat imediat.

La locul exercițiului au ajuns  67 de pompieri militari și 10 elevi cu 7 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi, 4 ambulanţe SMURD, 5 autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi 2 autospeciale de grupă operativă.

VIDEO

Galerie FOTO (sursa: ISU Prahova)

 

Articolul FOTO-VIDEO Simulare ISU accident la rafinăria Petrotel Lukoil apare prima dată în Observatorul Prahovean.