FOTO – VIDEO Prima zăpadă artificială din acest sezon pe pârtiile din Poiana Brașov

Având în vedere condițiile meteo favorabile (temperaturi negative), de noaptea trecută Municipalitatea a luat decizia de a porni instalațiile de producere a zăpezii artificiale, în partea superioară a masivului, pentru a crea depozitele necesare amenajării pârtiilor. Acestea au funcționat între lacul de acumulare și Vârful Postăvarul. În funcție de temperaturile de săptămâna viitoare – iar [...] Articolul FOTO – VIDEO Prima zăpadă artificială din acest sezon pe pârtiile din Poiana Brașov apare prima dată în Biz Brasov.

FOTO – VIDEO Prima zăpadă artificială din acest sezon pe pârtiile din Poiana Brașov

Având în vedere condițiile meteo favorabile (temperaturi negative), de noaptea trecută Municipalitatea a luat decizia de a porni instalațiile de producere a zăpezii artificiale, în partea superioară a masivului, pentru a crea depozitele necesare amenajării pârtiilor. Acestea au funcționat între lacul de acumulare și Vârful Postăvarul. În funcție de temperaturile de săptămâna viitoare – iar [...]

Articolul FOTO – VIDEO Prima zăpadă artificială din acest sezon pe pârtiile din Poiana Brașov apare prima dată în Biz Brasov.