FOTO VIDEO Jurnaliștii CTnews au făcut primul pas către imunizarea anti-Covid 19

În cadrul etapei a doua a vaccinării anti-Covid, printre categoriile incluse în categoria “personal esențial” se numără și jurnaliștii, care, prin natura meseriei, intră zilnic în contact cu un număr mare de oameni. Vineri după-amiază, [...]

FOTO VIDEO Jurnaliștii CTnews au făcut primul pas către imunizarea anti-Covid 19

În cadrul etapei a doua a vaccinării anti-Covid, printre categoriile incluse în categoria “personal esențial” se numără și jurnaliștii, care, prin natura meseriei, intră zilnic în contact cu un număr mare de oameni.

Vineri după-amiază, reprezentanții CTnews.ro s-au deplasat la Medgidia, la Centrul de Vaccinare nr.18, din cadrul Spitalului Muncipal Medgidia, unde au fost programați pentru efectuarea primului rapel de vaccin.Întreaga procedură s-a desfășurat fără probleme și fără timpi morți, personalul medical fiind foarte bine pregătit pentru a oferi cea mai bună asistență, dar și pentru a asigura un climat plăcut, fapt apreciat, dealtfel, de toți ceilalți pacienți prezenți la vaccinare. Cum a decurs experiența de vaccinare a echipei CTnews, vă invităm să descoperiți în materialul realizat cu acest prilej.