FOTO VIDEO Drumul Județean 224, inundat în urma unei ploi torențiale ce a durat o oră

O ploaie torențială ce a durat aproximativ o oră a provocat inundarea unei porțiuni a DJ 224 Medgidia – Tortoman – Siliștea și a câmpului din vecinătate, dar fără să provoace stricăciuni în comunele Tortoman [...] The post FOTO VIDEO Drumul Județean 224, inundat în urma unei ploi torențiale ce a durat o oră first appeared on Constanța NEWS.

FOTO VIDEO Drumul Județean 224, inundat în urma unei ploi torențiale ce a durat o oră

O ploaie torențială ce a durat aproximativ o oră a provocat inundarea unei porțiuni a DJ 224 Medgidia – Tortoman – Siliștea și a câmpului din vecinătate, dar fără să provoace stricăciuni în comunele Tortoman si Siliștea.

Potrivit reprezentanților RAJDP Constanța, circulația în zonă a fost oprită până ce apa s-a scurs, iar carosabilul a fost curățat cu ajutorul a două utilaje, o wolla și un unimog cu perie.


„Nu sunt pagube în zona drumului și nu sunt pagube materiale nici în comunele Tortoman și Siliștea”, au precizat sursele citate.

The post FOTO VIDEO Drumul Județean 224, inundat în urma unei ploi torențiale ce a durat o oră first appeared on Constanța NEWS.