FOTO VIDEO Copil de aproximativ 12 ani, atacat de doi câini fără stăpân la Năvodari. Aceștia l-au pus la pământ și l-au mușcat

Un copil în vârstă de aproximativ 12 ani a fost atacat de doi câinii fără stăpân  pe o stradă din Năvodari. Patrupedele l-au pus la pământ și l-au mușcat. Adrian Daniel Stroe a fost martor [...] The post FOTO VIDEO Copil de aproximativ 12 ani, atacat de doi câini fără stăpân la Năvodari. Aceștia l-au pus la pământ și l-au mușcat first appeared on Constanța NEWS.

FOTO VIDEO Copil de aproximativ 12 ani, atacat de doi câini fără stăpân la Năvodari. Aceștia l-au pus la pământ și l-au mușcat

Un copil în vârstă de aproximativ 12 ani a fost atacat de doi câinii fără stăpân  pe o stradă din Năvodari. Patrupedele l-au pus la pământ și l-au mușcat.

Adrian Daniel Stroe a fost martor la întreaga fază și a povestit pentru Constanța NEWS cum s-au petrecut lucrurile. Incidentul a avut loc pe strada Pescarilor din Năvodari, în spatele blocului 30EST. Un copil de aproximativ 12 ani se plimba pe stradă, iar la un moment dat trece pe lângă doi câini fără stăpân care stăteau tolăniți lângă o mașină. Băiatul a trecut pe lângă ei fără să îi bage în seamă, iar aceștia au sărit la el, l-au pus la pământ și l-au mușcat. Câini au fost goniți apoi de câteva persoane care se aflau în zonă.O persoană a sunat la 112, dar ambulanța nu a sosit, venind Poliția Locală după aproximativ 20 de minute. Câinii fără stăpân respectivi sunt agresivi de obicei, au spus vecinii.

The post FOTO VIDEO Copil de aproximativ 12 ani, atacat de doi câini fără stăpân la Năvodari. Aceștia l-au pus la pământ și l-au mușcat first appeared on Constanța NEWS.