FOTO-VIDEO: A început marea curățenie din Ploiești. ”Acum de ce se poate, chiar și fără să vină Iohannis?”

A doua zi după schimbarea conducerii primăriei Ploiești a început și o amplă acțiune de curățenie stradală în oraș. În zona de Nord au fost curățate parcurile, aleile, trotuarele, platformele de gunoi dintre blocuri, iar stațiile TCE au fost spălate și dezinfectate (foto-video la finalul textului). UPDATE Contactat de observatorulph.ro, primarul Andrei Volosevici a declarat: […] Articolul FOTO-VIDEO: A început marea curățenie din Ploiești. ”Acum de ce se poate, chiar și fără să vină Iohannis?” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

FOTO-VIDEO: A început marea curățenie din Ploiești. ”Acum de ce se poate, chiar și fără să vină Iohannis?”

A doua zi după schimbarea conducerii primăriei Ploiești a început și o amplă acțiune de curățenie stradală în oraș. În zona de Nord au fost curățate parcurile, aleile, trotuarele, platformele de gunoi dintre blocuri, iar stațiile TCE au fost spălate și dezinfectate (foto-video la finalul textului).

UPDATE Contactat de observatorulph.ro, primarul Andrei Volosevici a declarat: ”Acțiunea de curățenie va fi extinsă la nivelul întregului Municipiu. În aproximativ 25 de zile vom avea, din nou, un oraș curat!” 

Ieri, la scurt timp după depunerea jurământului și învestirea în funcția de primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici a promis public că orașul se va întoarce la normalitate, mai ales la capitolul curățenie.

Cel puțin astăzi, edilul și-a respectat promisiunea.

Mai mulți cititori ne-au trimis imagini surprinse în zona de Nord a Ploieștiului, cu angajați ai Rosal și SGU făcând curățenie lună.

Iată doar câteva dintre mesajele primite de la ploieșteni:

”Wow! Minune, la Ploiești! Am văzut pentru prima dată în ultimii ani foarte mulți angajați de la curățenie pe străzile din Nord chiar făcându-și treaba și nu doar sprijinindu-se în cozile de mătură”

”Stau să mă întreb, acum de ce se poate? În Nord, pe Aleea Găgeni sunt ghenele curate, frunzele curățate de pe alei. Și acum, la ora asta (n.r. 17:00) încă fac curat între blocuri”

”Doar când a venit Iohannis la Ploiești am mai văzut o așa curățenie pe străzi. Nu-mi vine să cred că putem avea și noi un oraș curat!”

FOTO

VIDEO

 

Articolul FOTO-VIDEO: A început marea curățenie din Ploiești. ”Acum de ce se poate, chiar și fără să vină Iohannis?” apare prima dată în Observatorul Prahovean.