FOTO Un mort și un rănit, într-un accident rutier petrecut în zona municipiului Urziceni

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit duminică, 24 octombrie, la un accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni, pe DN 2, soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia, după [...]

FOTO Un mort și un rănit, într-un accident rutier petrecut în zona municipiului Urziceni

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit duminică, 24 octombrie, la un accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni, pe DN 2, soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din verificările efectuate de polițiștii ialomițeni a reieșit că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe ruta Buzău – București, ar fi pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul șoferului și vătămare corporală a pasagerei din dreapta, ce a fost transportată la o unitate medicală.

La locul evenimentul s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au venit și două echipaje al SAJ Ialomița. În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto  și vătămare corporală a pasagerei din dreapta, ce a fost transportată la o unitate medicală.

„În urma accidentului au rezultat două victime, încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor două victime, de sex feminin. O victimă, conștientă, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar a doua victimă, ce prezenta leziuni incompatibile cu viața, a fost declarată decedată de echipajul SAJ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Polițiștii ialomițeni continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.