FOTO Trafic restricționat pe A4 Ovidiu – Agigea în urma unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri

Circulația rutieră pe Autostrada A4 Agigea – Ovidiu, a fost restricționată pe prima bandă, pe sensul către Ovidiu, în urma unui accident în care au fost implicate trei autotrenuri. În urma accidentului o persoană a [...]

FOTO Trafic restricționat pe A4 Ovidiu – Agigea în urma unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri

Circulația rutieră pe Autostrada A4 Agigea – Ovidiu, a fost restricționată pe prima bandă, pe sensul către Ovidiu, în urma unui accident în care au fost implicate trei autotrenuri. În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor.

Potrivit IPJ Constanța, miercuri, 21 iulie, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Autostrada A4, la km 18+800 de metri, pe sensul de mers către Ovidiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei autocamioane. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

La acest moment, traficul se desfășoară pe a doua bandă, iar polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii situației de fapt. Polițiștii acționează și pentru asigurarea fluenței traficului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat, în condiții normale.