FOTO Sancțiuni de 27.750 de lei pentru oprirea sau staționarea autovehiculelor în zone interzise

Agenții din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat, miercuri, 24 februarie, o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu respectă prevederile O.U.G. 195/20002R privind oprirea [...]

FOTO Sancțiuni de 27.750 de lei pentru oprirea sau staționarea autovehiculelor în zone interzise

Agenții din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat, miercuri, 24 februarie, o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu respectă prevederile O.U.G. 195/20002R privind oprirea sau staționarea autovehiculelor în zonele unde există indicatoare specifice.

Cu această ocazie au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 27.750 lei și 195 puncte de penalizare. Ca urmare a staționării neregulamentare, în cazul a 10 autovehicule s-a dispus ridicarea acestora de pe partea carosabilă a drumului public.

Încă o dată, polițiștii locali lansează un apel către posesorii de autoturisme să respecte prevederile legale referitoare la circulația pe drumurile publice.

„Recomandăm tuturor celor care identifică astfel de fapte să sesizeze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală la numărul de telefon: 0241.484.205”, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.