FOTO Patru medalii pentru CS Ovidiu la Naționalele de karate Ashihara de la Brașov

Patru dintre sportivii secției de karate din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu au fost medaliați la Campionatele Naționale de Ashihara Karate, ce au fost găzduite de Brașov în zilele de 18 și 19 septembrie. La întrecere [...]

FOTO Patru medalii pentru CS Ovidiu la Naționalele de karate Ashihara de la Brașov

Patru dintre sportivii secției de karate din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu au fost medaliați la Campionatele Naționale de Ashihara Karate, ce au fost găzduite de Brașov în zilele de 18 și 19 septembrie. La întrecere au participat peste 250 de sportivi, din cadrul a 16 cluburi din țară.

În urma unor evoluţii deosebite, bilanţul sportivilor de la Ovidiu a fost de patru medalii: argint – Andreea Guriță, bronz – Rebeka Hanriot; Vlad Toboc și Laura Popescu.

„De menţionat că Vlad Toboc a debutat la acest concurs la seniori, unde s-a bătut de la egal la egal cu sportivi foarte titraţi, campioni mondiali. A terminat grupa la egalitate de victorii cu ei, dar clasarea a fost făcută, într-un final, la numărul de puncte“, a precizat antrenorul secţiei, Ștefan Ghiţulescu.

După acest concurs, sportivii din Ovidiu se vor deplasa la Poiana Brașov, unde va avea loc selecția pentru lotul național. Aceasta va conta pentru Campionatele Mondiale, ce vor avea loc în luna noiembrie, la București.